Wie zijn wij?

We moeten gezamenlijk in ons KOT/ THUIS blijven maar dat wil niet zeggen dat we niet kunnen netwerken.

Dat de behoefte bestond bij chefs en koks in de zorgsector om zich te kunnen herkennen in elkaar en op een informele manier met elkaar kennis en ervaring uit te wisselen, een netwerk voor en door chefs wat kan bij dragen aan een beter en een hoger product op en rond het bord.

Met deze gedachten zette Karin Freese aan een Facebook groep op te maken met als co-beheerder Lobke Van den Wijngaert wat dit een Nederlands/Vlaams Power duo maakt.

Karin Freese

Karin 44 jaar ,heeft een hart van goud EN neemt geen blad voor de mond.
Deze Nederlandse werkt in de regio Rotterdam bij een Frankenland zorggroep die werkt volgens de Gastrologische visie opgedaan tijdens haar opleiding in Leuven bij het Center for Gastrologie waar ze een Chef Gastro-engineering in opleiding is. Karin werkt op een prachtige locatie waar de warme maaltijd nog een betekenisvolle plek mag innemen en we die plek ook betekenis geven.

Lobke Van den Wijngaert

Lobke (@lobkevandenwijngaert) is een felle en enthousiaste Antwerpse van 30 jaar en de oprichter van LiveEatTaste .
In 2018 behaalde ze met glans de titel Chef Gastro-engineering Lang Traject met als stage onderwerp Mede coaching en implementatie van smaaksturing bij ambulante patiënten met kanker , waarna ze zich nog meer full-time inzette voor #primaryfoodcare en coaching van zorgchefs in opleiding voor Karel de Grote Hopgeschool en het Center for Gastrology in Leuven.
Na 2 jaar zette ze de stap om hier mee aan de slag te gaan in haar eigen bedrijf. LiveEatTaste.

%d bloggers liken dit: